HIFU DOT LIFT – Η επαναστατικη μεθοδος για λιφτινγκ χωρις νυστερι!

Τον Ιούνιο του 2016, το Salome’s Beauty Spa ήταν το πρώτο ινστιτούτο ομορφιάς στην Λευκωσία που εφάρμοσε την επαναστατική μέθοδο για λίφτινγκ χωρίς νυστέρι, HIFU DOT LIFT (High Intensity Focused Ultrasound).

Σήμερα, με περισσότερες από 100 εφαρμοσμένες θεραπείες, είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα βήμα μπροστά και με εμπειρία στην εφαρμογή της θεραπείας που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αποτέλεσμα lifting!

Το σύστημα D.O.T LIFT HIFU είναι μία μη επεμβατική αισθητική δερματολογική θεραπεία για την σύσφιξη του χαλαρού δέρματος και εναλλακτική λύση για όσους δεν επιθυμούν χειρουργικό Lifting.

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία

Πρόκειται για μια νέα και πρωτοποριακή θεραπεία που λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες προσώπου, η θεραπεία HIFU παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος 3.0mm & 4.5mm, και παρέχει στοχευμένη ενέργεια ειδικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και τους δομικούς ιστούς και μύες όπου υπάρχει το κολλαγόνο και η ελαστίνη.

Η θεραπεία HIFU διεισδύει με ενέργεια υπερήχων για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και στα υπο-δερμικά επίπεδα, θεραπεύοντάς τα.

Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία αυτή:

Ο ειδικός «βλέπει» κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και «στοχεύει» στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τις ανώτερες στιβάδες. Έτσι επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος.

Η ενέργεια στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και το γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που «τεντώνεται» σε ένα χειρουργικό face-lift.

H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting.

 

Πλεονεκτήματα θεραπείας

Το πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι η ενέργεια στοχεύει κατευθείαν εκεί όπου επεμβαίνουν και οι πλαστικοί χειρουργοί. Η δύναμη της φτάνει σε βάθος μέχρι 4,5 χιλιοστά προκαλώντας την αναγέννηση του κολλαγόνου εκεί ακριβώς που θέλουμε.
– Απαιτεί μία θεραπεία μόνο και επιτυγχάνει αμέσως ανύψωση του προσώπου.
– Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή.
– Δεν απαιτείται ειδική φροντίδα και προφυλάξεις για μετά τη θεραπεία.
– Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

 

Αποτελέσματα Θεραπείας

Οι συνδυαστικές θεραπείες είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση:

-Λεπτών γραμμών και ρυτίδων

-Ανόρθωση περιγράμματος προσώπου

-Τόνωση επιδερμίδας

-Επαναφορά σφριγγηλότητας

-Μείωση ουλών ακμής

-Μείωση υπερμελαγχρώσεων

 

Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή.

• Πιο νεανικό δέρμα (μέτωπο, μάτια, στόμα, λαιμός)

• Μείωση επιφανειακών και βαθιών ρυτίδων.

• Βελτίωση όψης ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι)

• Επιβραδύνει τη γήρανση

• Ανασηκώνει & σφίγγει τα μάγουλα

• Βελτιώνει το περίγραμμα & τη σφριγηλότητα του προσώπου

• Βελτιώνει το δέρμα γύρω από το σαγόνι

 

Οι φωτογραφίες πιο κάτω πριν και μετά τη θεραπεία μιλούν από μόνες τους!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε μας στο 22371757 ή αφήστε τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

 


salome

Η ομορφιά και η αισθητική για εμένα είναι μέρος της καθημερινότητας μου. To 1994, με την ολοκλήρωση των ανώτερων σπουδών στην αισθητική και κατακτώντας ανώτερο και παγκόσμια αναγνωρισμένο ελβετικό δίπλωμα CIDESCO, άρχισα να κυνηγώ το όνειρο μου με τη δημιουργία Ινστιτούτου Αισθητικής Σαλώμη. Εκ τότε η γνώση και η εμπειρία στην αισθητική δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε με την ολοκλήρωση ειδικοτήτων σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Σήμερα, το Salome's Beauty Spa είναι ένας νέος χώρος υψηλής αισθητικής και χώρος χαλάρωσης που λειτουργεί μέχρι σήμερα με σκοπό την ομορφιά του πρόσωπου και του σώματος και την ηρεμία της ψυχής. Βασικός σκοπός μου η φροντίδα και η σωστή διάγνωση στις θεραπείες για τις ανάγκες των πελατών - Γυναικών και Αντρών. Οι γνώσεις μας εξελίσσονται συνεχώς και έτσι μπορώ άνετα να τις μοιραστώ μάζι σας!