3 μυστικά για να έχετε όμορφο σώμα ολόχρονα

Το δέρμα μας το χειμώνα έχει συνεχώς αυξημένες ανάγκες γιατί έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως είναι η ζέστη, το κρύο και οι γρήγορες εναλλαγές θερμοκρασίας από ζεστούς σε ψυχρούς χώρους και το αντίθετο.

Διώξτε ό,τι βαραίνει το σώμα και το μυαλό σας και χαρίστε στον εαυτό σας ενέργεια και ευεξία, για να αντεπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα σας. Με τις πιο σύγρονες θεραπείες αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος που σας προσφέρει το ινστιτούτο μας, μπορείτε να διατηρήσετε το σώμα σας όμορφο και χωρίς κυτταρίτιδα ολόχρονα.

 
Θεραπεία με φύκια (αποτοξίνωση και αδυνάτισμα)

Θεραπεία αποτοξίνωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας. Περιλαμβάνει peeling, ειδική κρέμα σε μορφή τζελ και μάσκα με φύκια. Η θεραπεία βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού, συνδράμει στην απολέπιση του σώματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, ενυδατώνει, θρέφει και οξυγονώνει τους ιστούς.

Τα φύκια είναι από τα πρώτα φυτά που εμφανίσθηκαν στην γη και διαφέρουν από τα άλλα φυτά γιατί δεν έχουν φύλλα, άνθη, κλώνους.Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες. Είναι προϊόντα φωτοσύνθεσης και παράγουν οξυγόνο.

 

Cavitation (αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα) 

Η τεχνολογία Cavitation RF είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων, σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Οι επίμαχες περιοχές που ακόμα και με εντατική γυμναστική δεν μπορούν να δείξουν βελτίωση, με τη θεραπεία Cavitation αλλάζουν οριστικά! Η όψη του φλοιού πορτοκαλιού, το τοπικό πάχος και το περίγραμμα του σώματος διορθώνονται σε σημαντικό βαθμό. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, η κάθε θεραπεία έχει διάρκεια από 30 μέχρι 60 λεπτά και δεν σας επηρεάζει από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

 

Πρεσοθεραπεία (αποτοξίνωση)

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μιά μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ), αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου και διαρκεί από 20 μέχρι 45 λεπτά. Εφαρμόζεται στο σώμα, κυρίως στα πόδια και στην κοιλιά-πλάτη.

Με τη θεραπεία επιτυγχάνεται:
– H καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα, όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών.
– Η βελτίωση της υγείας αφού ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δέν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.
– Η σύσφιξη στους χαλαρωμένους μύες γιατί εξασκεί σε βάθος τον μυικό ιστό. Μειώνει το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος!
– Η αποβολή των περιττών υγρών και τοξίνων, οι οποίες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού.

 

Πακέτο Διατήρησης Σώματος σε μοναδική προσφορά -50%

Tο Salome’s Beauty Spa σας προσφέρει το Πακέτο Διατήρησης Σώματος, το οποίο συνιστάται να γίνεται από μία μέχρι και δύο φορές τον μήνα και περιλαμβάνει τις πιο πάνω θεραπείες, στην ειδική τιμή των €60 από €120.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με μήνυμα ή καλέστε μας στο 22371757.


salome

Η ομορφιά και η αισθητική για εμένα είναι μέρος της καθημερινότητας μου. To 1994, με την ολοκλήρωση των ανώτερων σπουδών στην αισθητική και κατακτώντας ανώτερο και παγκόσμια αναγνωρισμένο ελβετικό δίπλωμα CIDESCO, άρχισα να κυνηγώ το όνειρο μου με τη δημιουργία Ινστιτούτου Αισθητικής Σαλώμη. Εκ τότε η γνώση και η εμπειρία στην αισθητική δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε με την ολοκλήρωση ειδικοτήτων σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Σήμερα, το Salome's Beauty Spa είναι ένας νέος χώρος υψηλής αισθητικής και χώρος χαλάρωσης που λειτουργεί μέχρι σήμερα με σκοπό την ομορφιά του πρόσωπου και του σώματος και την ηρεμία της ψυχής. Βασικός σκοπός μου η φροντίδα και η σωστή διάγνωση στις θεραπείες για τις ανάγκες των πελατών - Γυναικών και Αντρών. Οι γνώσεις μας εξελίσσονται συνεχώς και έτσι μπορώ άνετα να τις μοιραστώ μάζι σας!