Το πρόγραμμα νεώριμης γυναίκας και άντρα με 365 ημέρες skin fitness

365 Skin Fitness – pHformula -DERMASTAMPS – HIFU – T.C.A

Από το 2015 ενταχθήκαμε στο χώρο της Ιατρικής Αναγεννητικής Αισθητικής ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και τις ανάγκες της Νεώριμης/Perennial Γυναίκας και Άντρα του 21ου αιώνα, που αν και δε βρίσκονται στην πρώτη νιότη, η όψη τους είναι άκρως νεανική!!!!

Φροντίζουν τη διατροφή τους, το ντύσιμό τους, είναι δραστήριοι και δυναμικοί και μοιάζουν να έχουν σταματήσει το χρόνο! Εμείς ερχόμαστε να σταθούμε αρωγοί και υποστηρικτές αυτής της τάσης και φροντίζουμε να σβήνουμε τα σημάδια της γήρανσης!

We care! We make Advanced Resurfacing Treatments! We make ART!

We’re not just applying acids on the skin!

 

Το πρωτόκολλο των θεραπειών του ινστιτούτου μας περιλαμβάνει 4 βασικά στάδια:

 

1.Εξατομικευμένες θεραπείες pHformula!

Ένα μοναδικό σύστημα θεραπειών αναδόμησης που προσαρμόζετται στις ανάγκες του κάθε ξεχωριστού δέρματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλες τις δερματικές διαταραχές. Πλήρης γκάμα προϊόντων για θεραπείες στο ινστιτούτο και για τη φροντίδα του δέρματος στο σπίτι! Τα προϊόντα της pHformula κατασκευάζονται υπό την καθοδήγηση διεθνούς φήμης δερματολόγων. Οι συνθέσεις τους αποτελούνται από οξέα, βιταμίνες, πεπτίδια, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία και αντιφλεγμονώδη συστατικά τα οποία μεταφέρονται στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας μέσω του ασφαλούς συστήματος μεταφοράς pHDVC και ενεργοποιώντας την κυτταρική επικοινωνία (Cell2Cell communication).

 

2. Μεσοθεραπεία με μηχάνημα DERMASTAMPS

Τραυματισμό υποδόρια στο δέρμα μέχρι και 2μμ για καλύτερης ποιότητας παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με cocktail μεσοθεραπείας της pHformula.

 

3. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Με το πλέον αξιόπιστο και δοκιμασμένο μηχάνημα που εφαρμόζει την επαναστατική τεχνολογία των εστιασμένων υπερήχων για μη επεμβατικό lifting και body contouring. HIFU DOT LIFT!!!! Η καλύτερη επιλογή για αποτέλεσμα lifting! Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο, ανώδυνη και αναίμακτη. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, με τη μέγιστη διάρκεια και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Ενεργοποιείται νέα κολλαγονογένεση, το δέρμα αναζωογονείται, δείχνει πιο νεανικό και φωτεινό και βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το HIFU.

 

4. T.C.A

Η καινοτόμος μέθοδος βαθιάς αναδόμησης του δέρματος κάνοντας την διαδικασία γήρανσης παρελθόν…

Η καινούρια θεραπεία αναδόμησης της επιδερμίδας με TCA είναι εξατομικευμένη, γίνεται σε πολύ σύντομο διάστημα και σβήνει σημάδια και ρυτίδες για 6 μήνες. Το ΤCA (τριχλωροξικό οξύ) είναι μια χημική ένωση που χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια στην αισθητική δερματολογία, ιδιαίτερα σε χημικά πίλινγκ επιφανειακού και μεσαίου βάθους, ανάλογα με τη συγκέντρωσή τους σε TCA, η οποία συνήθως κυμαίνεται από 7 έως 30%. Είναι από τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες θεραπείες για τα ψεγάδια του δέρματος, όπως τα σημάδια γήρανσης, οι δυσχρωμίες, οι ουλές ακμής.

Η διαδικασία αναδόμησης του δέρματος TCA touch είναι τόσο σύντομη που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και στη διάρκεια του καθημερινού διαλείμματος από τη δουλειά. Μάλιστα μετά την ολοκλήρωσή της είστε σε θέση να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας. Είναι ιδανική και για τους άντρες που συνήθως αποφεύγουν τις περίπλοκες και χρονοβόρες θεραπείες.

Το TCA touch προσφέρει τα εξής:

• Λευκαίνει και εξισορροπεί το χρωματικό τόνο του δέρματος μειώνοντας τις δυσχρωμίες και την υπερμελάγχρωση.

• Αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα κάνοντάς την πιο λεία και απαλή.

• Αφαιρεί τις κατεστραμμένες εξωτερικές στιβάδες του δέρματος και αναδομεί την επιφάνειά του.

• Αποσυμφορεί τους πόρους.

• Βελτιώνει την όψη λεπτών γραμμών, ρυτίδων, ουλών και του φωτογηρασμένου δέρματος.

Οι περιοχές εφαρμογής περιλαμβάνουν πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, πλάτη και ραχιαία επιφάνεια των χεριών. Μια θεραπεία με το TCA touch παρέχει πολύ καλύτερη δράση από τα παραδοσιακά πίλινγκ. Τα αποτελέσματα διαρκούν 6 μήνες, ίσως και περισσότερο με τη συνταγογράφηση των κατάλληλων προϊόντων για το σπίτι. Πριν από τη θεραπεία αξιολογούμε το βαθμό ευαισθησίας του δέρματος με εξειδικευμένα τεστ και επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Το κέντρο μας είναι το πρώτο στην Κύπρο που εφαρμόζει με επιτυχία όλες τις TOP τάσεις στην αντιγήρανση που οι celebrities του HOLYWOOD λατρεύουν και ακολουθούν!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με μήνυμα ή καλέστε μας στο 22371757.


salome

Η ομορφιά και η αισθητική για εμένα είναι μέρος της καθημερινότητας μου. To 1994, με την ολοκλήρωση των ανώτερων σπουδών στην αισθητική και κατακτώντας ανώτερο και παγκόσμια αναγνωρισμένο ελβετικό δίπλωμα CIDESCO, άρχισα να κυνηγώ το όνειρο μου με τη δημιουργία Ινστιτούτου Αισθητικής Σαλώμη. Εκ τότε η γνώση και η εμπειρία στην αισθητική δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε με την ολοκλήρωση ειδικοτήτων σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Σήμερα, το Salome's Beauty Spa είναι ένας νέος χώρος υψηλής αισθητικής και χώρος χαλάρωσης που λειτουργεί μέχρι σήμερα με σκοπό την ομορφιά του πρόσωπου και του σώματος και την ηρεμία της ψυχής. Βασικός σκοπός μου η φροντίδα και η σωστή διάγνωση στις θεραπείες για τις ανάγκες των πελατών - Γυναικών και Αντρών. Οι γνώσεις μας εξελίσσονται συνεχώς και έτσι μπορώ άνετα να τις μοιραστώ μάζι σας!